En loppad drömsamling
 
 
 
Ni vet när man gör ett fynd och det dessutom är något man behöver och tänkt köpa. Då blir det lite eufori i kroppen alltså. Herregud för loppis, det är en av mina livskickar! Den här uppsättningen av fjorton koppar och fat fyndade jag på Återvinningen i Söderköping. Har bara udda koppar i skåpet men har väl inte riktigt prioriterat det eftersom jag inte dricker kaffe. Så frågan är, är det nu jag ska lära mig? 
 
#1 - Wysteriia

Älskar äldre kaffekoppar! Dricker tyvärr inte kaffe och kommer troligtvis aldrig lära mig men finns ju så många fina!

#2 - Angelica Wåhlin

Wow, så fina!

#3 - Siggelito

Fina! 😍 är det något särskilt märke?

#4 - Siggelito

Fina! 😍 är det något särskilt märke?

#5 - sara

Shit vilka minnen som dyker upp när jag ser de där kopparna som andas 80-tal. Min moster hade den uppsättningen och jag minns inte varför men jag minns så tydligt kalas mm hos henne då porslinet användes. Jag var inte gammal då men minns kopparna så tydligt!

#6 - film&serier bloggen

åh vilken snygg servis du hittade!

#7 - Iza Palm

Superfint set ! Verkligen !! :D

#8 - Bella

Så fina! Älskar när man hittar bra grejer på loppis😀

#9 - Malin Rauf

Men gud så fint! Älskar att man kan hitta såna fina loppisfynd!

#10 - victoriaslittleones.blogg.se

Waow! Dem var verkligen supersnygga! Såg några liknande häromdagen på en loppis, och blev så sugen på att slå till... men har redan ett par kaffeserviser i skåpet 🙈 Älskar loppis, och har själv fyndat mycket i helgen 😍 tänkte göra ett inlägg om mina senaste fynd i veckan. Annars har jag precis skrivit ett inlägg om mina senaste DIY-projekt!