Några av mina senaste loppisfynd!
 
 
När man går på bakluckeloppis och hittar en grön vas!
 
 
 
Eller en annan bordsloppis och fyndar en Gröna Anna kruka!
 
 
På Återvinningen i Söderköping slank jag in med barnen en fredagseftermiddag och bara hittade drömskåpet. Undra hur gammalt det kan vara? Man blir ju så nyfiken på dess historia. Femhundra fick jag ge och har insett att det är ett galet bra pris. Fint som det är men ska målas för att smälta in här hemma. 
 
 
På samma ställe fann jag korgen i det vackraste mönstret. 
 
 
Vad jag fyndat där på senaste tiden inser jag nu! Mina kaffekoppar är också hittade där!
 
 
Favoriten i Norrköping Ge för livet bjöd senast på den vackraste lampan! 
 
#1 - Anonym

Aah är du säker på att du ska måla skåpet!? Det är SÅÅÅ fint som det är!!!

#2 - Karin

Neeej måla inte! Passar ju super som det är :)

#3 - Anonym

Skåpet var så fint omålat 😍

#4 - Alien janice

Hej vänner, Mitt namn är Alien Janice, en medicinsk kirurg, som arbetar på Capio Saint Görans sjukhus, Stockholm-Sverige. Jag är ny här på den här bloggen, jag vet inte riktigt mycket om hur sakerna fungerar här. Jag läser bra artiklar och kommentarer från den här bloggen, jag uppskattar blogginnehavaren för det goda innehållet här .. för några dagar sedan läste jag ett vittnesbörd om hur man återställer förlustförhållandet med att göra ett äktenskapsarbete, det hjälpte mig verkligen så mycket att hitta lösning för att återvinna min ex kärlekspartner. Vänligen läs mina sanna livserfarenhet, det här kommer att vara till hjälp för att så många av oss läser. Du kan söka efter svar och brådskande lösning för att lösa relationsproblem, som att komma tillbaka med ex-kärlekspartner, hur man räddar ett brutet äktenskap och hur man slutar skilja. (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) är det enda riktiga och bekräftade svaret för att återvinna ex-kärlekspartner inom två dagar du är klar och glad att komma tillbaka i området med din älskare.
Det hände mig för några dagar sedan, efter att ha varit gift med min man Andrea, i över 6 år har vi inget barn av oss själv, jag kunde inte bli gravid efter så många års äktenskap. Detta var ett stort problem som jag hade med min man Anderson, han tror att allt hopp är borta och felet var att jag inte blev gravid, han bröt upp med mig på grund av det här problemet att jag inte kunde bli gravid, förklarade jag för honom och gjorde allt för att få honom att förstå att han skulle komma hem, jag besökte läkare för personlig rådgivning, jag vill ha min man tillbaka i mitt liv, jag älskar honom så mycket. Jag bad honom att återvända med allt, jag lovade honom och familjemedlemmar pratade med honom att problemet inte är att jag inte har ett barn men han vägrade. Jag förklarade mitt äktenskapsproblem till min bästa vän, en kollega på arbetsbyrån och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en Spiritualist Love-spell caster för att återvända till min man hemma och välsigna mig med livmodern. Jag har redan läst så mycket online om den här samma spellcaster mannen som mina vänner rådde mig att kontakta Dr.Oduduwa den stora herbalisten från en tropisk Sahara afrikana region, som kan hjälpa mig att lansera en kärleksspell för att få en man hemma till mig, men Jag är den typ som aldrig gillade att tro på andlig kraft eller stavar, jag hade inget val jag gav det ett försök, jag skickar meddelande till Oduduwa privat kontaktadress stavningskanalen. Oduduwa berättade att han kan hjälpa mig, han försäkrar mig att det inte var något problem med mig att allt kommer att bli bra inom 7 dagar efter stavning och förtrollande böner tror jag och väntade tålmodigt på den sjunde dagen att komma eftersom jag inte kan vänta med att se mitt hjärta önskar bli sant. Oduduwa den andliga spellmaster kastade stavningen i luften, och gjorde alla andra stavnings charmar på min vägnar i sitt tempel vid midnatt.
Förvånansvärt den andra dagen var det runt 16.00. Jag fick ett telefonsamtal från okänt nummer, se Anderson min man ringde mig på telefon, jag blev så lyckligt förbluffad, jag svarade på mitt telefonsamtal, se det var min mans röst, vi hade en lång konversation och ber om ursäkt för mig. Han återvänder hem inom 7 dagar som Oduduwa har sagt det. Två månader efter att jag kände mig feberig, besökte jag familjen läkare för check-up, se jag var tre veckor gravid efter att min man kom tillbaka hemma.
Jag är så glad idag för att jag i förra månaden födde en pojke, efter många år i äktenskap utan att ha barn, lät Oduduwa en charmspell för att återvända min man hemma till mig och han förberedde en växtbaserad rotting, traditionell hjärnskakning medicin för att ge mig graviditet för att få ett barn.
Glädje och glädje i hjärtat är för mycket, jag lovade redan Oduduwa att dela mitt goda nyhetsbevis om sitt bra arbete efter att resultatet har blivit framgångsrikt, det var väldigt enkelt och enkelt för mig att arbeta och följa Droduduwa-instruktioner. Det fungerar perfekt för mig utan några biverkningar. Jag har denna goda avsikt att d

#5 - Emma

Finns det något märke under kopparna/faten? De var verkligen super fina! Skulle vilja ha sådana själv 🙂

#6 - Jennyh

Åh dom där kopparna vilket fynd! Har det mönstret på några loppade skålar och hoppas hitta fler :)