Senaste loppisfynden


Korgstol i miniatyr, hur gullig? 150 kr fick jag ge för den, värd varenda krona. Zackarias styr, flyttar runt och sätter sig i den. Poppis direkt! 


Äntligen hittade jag det perfekta bordet till detta utrymme! Har letat efter ett med vackert ben länge och titta bara! Mums. För 150 kr dessutom, hurra. När jag ställde dit det insåg jag dock hur vitt det är där i mellanhallen. Så nu har jag bestämt mig för att måla tapeten i en färg, pärlsponten i en annan och bordet i en tredje nyans. Blir fint tillsammans och jag tror kakelugnen poppar lite bättre då! 


Tre andra loppisfynd - pinnstolarna. Som alla tre används flitigt i pojkarnas lekstuga. Blivit serverad många koppar kaffe och kakor på dessa. Man kan ju inte annat än att älska söta, små barnstolar! 

Gilla gärna på hjärtat om ni vill se fler fynd och höra priser och sånt som ni verkar tycka är intressant 🖤


#1 - Anna

Älskar ert staket!

#2 - Anna

Älskar ert staket!

#3 - Anna

Älskar ert staket!

#4 - Linda

Alltså, den korgpallen var ju bedårande. ^^

#5 - Elin Bäckström

Wow så fina bilder du har på din blogg. Det är första gången jag är inne på den men lär inte bli sista gången :) jag har en nystartad blogg där jag har skrivit ett inlägg om kvinnor, militär och krig. Skulle uppskatta om du ville läsa inlägget och dela med dig av din åsikt. https://elinsjournal.blogg.se/2019/may/kvinnor-och-beskyddarmyten.html#comment

#6 - Tess

Vilken underbar korgstol! Jag hoppas att jag kan fynda en lika fin någon gång :) Kram